din 2013

Trattoria Vivaldi – colțul tău personal din Italia, la un pas distanță!

Cine suntem

Desi ne place sa radem si sa glumim, adevarul este altul: suntem foarte seriosi cand vine vorba de bucataria noastra.
Anii de experienta si bucatarii care ne-au trecut pragul ne-au invatat ca daca tu nu iei in serios pastele, nici ele nu te vor lua in serios pe tine. Asa ca pregatim totul cu meticulozitate, perpelim carnea doar cat trebuie si ne ingrijim de spaghete in fiecare secunda.

Pentru ca mancarea este doar unul dintre elementele care fac o experienta la noi sa fie „italiano vero”, avem grija sa ne ocupam de tot ce inseamna atmosfera. Muzica, decor, personal si voie buna. In acest scop, deschidem si terasa pe timp de vara – nu e Italia fara niste aer curat.

de ce sa ne alegi

Ne place sa vorbim despre noi, dar ne place si sa fim laudati. Iata cateva dintre persoanele care ne-au calcat pragul si au promis ca o s-o faca si a doua oara:
Camelia:
„Rapiditate in servire, mancare cu gust bun! Un loc perfect pentru masa de pranz si nu numai.”
Marius:
„De fiecare data cand vin, comand ceva nou – si niciodata nu sunt dezamagit. Recomand cu caldura!”
Anca:
„Am petrecut seara de 08 martie aici. Mancare buna, servirea impecabila. Am avut un ospatar tare simpatic. Recomand cu drag!”
Adriana:
„O locatie draguta, mancare super, personal foarte dragut si amabil! Recomand!”
George:
„Cea mai faina petrecere onomastica, chiar am simtit ca m-am intors in Italia. Multumesc!”

standardele noastre

Iti oferim o adevarata experienta culinara.

1. Atentia la detalii
Nimic nu este lasat la voia intamplarii in pregatirea preparatelor noastre: alegerea rețetelor, ingredientele mereu proaspete, dialogul cu clienții. Toate, pentru a-ti oferi cea mai buna experienta culinara posibila.
2. Bucatarii nostri
Avem de partea noastra cei mai buni, mai curiosi si mai simpatici colegi la bucatarie. Ne mandrim cu ei, pentru ca, fara priceperea si profesionalismul lor, n-am fi ceea ce suntem: un loc perfect pentru a servi o masa buna.
3. Standarde
Niciodata nu ne-am multumit cu putin si niciodata nu ne-am oprit din invatat. Este secretul si motto-ul nostru, deopotriva: Fii mereu mai bun. Iar in spatiul mancarii bune, acest crez e cu adevarat esential.
4. Experienta
Ne place sa gatim, sa servim si sa vorbim 🙂 Asta ne face potriviti pentru munca pe care o facem. Pentru ca o facem cu drag. Si de mult timp. O experienta culinara la Trattoria Vivaldi nu e una pe care o vei uita prea curand.

Stai informat

Este foarte usor sa ne auzim, doar un click mai jos: